Лечение с вендузи

13 октомври 2016

Представяме на Вашето внимание нашата нова услуга – лечение с вендузи.

За разлика от досегашната процедура, позната добре на нашите клиенти – плъзгащите вендузи, новата ни услуга предлага по – широк спектър на действие.

Това е стара, много стара техника, възникнала отпреди 5000 години. В институтите по медицина учат, че това е „панацея“, “остаряла техника“ ,“нашите баби като са нямали лекарства така са церили“ и т.н.. А защо тогава все повече хора по света се обръщат към алтернативните методи? Вие знаете отговора. Ако вендузите се поставят неправилно от непрофесионалисти и хора незапознати с акупресурните точки – наистина няма да има ефект. Ние лично се убедихме в ползите им затова специализирахме метода с цел да помагаме за по -бързото облекчаване на симптоми, особено когато терапията е комбинирана с масаж, билколечение, магнитотерапия и др. Поставянето на вендузи може да се прилага и заедно с прием на медикаменти.

Съществуват много теории за въздействието им върху организма. Някои от по – основните лечебни ефекта са:

  • Мощно засилване на кръвообръщението. Болното място,където е била поставена вендузата става с много по-тъмен цвят ( до тъмно лилаво) в сравнение със здрав участък. По време на процедурата се следи времето на съсирване. Кръговете се разсейват до 7 дни. (С такива лилави белези се пболки гърбаояви на тазгодишните олимпийски игри в Рио плувецът Майкъл Фелбс)
  • Вакуумът ,който се получава „изтегля токсините“ и отделя кожата от подкожната тъкан. Така се премахва лимфен застой.
  • Въздейства рефлекторно върху органите според зоните на Хенри Хед
  • след вендузите от клетките се отделят некрохормони ,които имат мощно стимулиращо действие .При въздействието на вендузите, както и при масаж, някои клетки в тъканите се разпадат и освободеният от тях белтък играе роля на т.нар. некрохормони, които имат отношение към изработването на антитела в организма, откъдето е и имунно-биологичната защитна функция на метода.

По този начин вендузите подпомагат лечения на:

  • дихателната система – всякакъв род настинки, кашлица, болно гърло, хрема, втрисане и др. ( при температура на тялото над 37.5 не се прилага!)
  • Лечение на травми и опорно-двигателния апарат: артрозна болест – гонартроза, коксартроза, спондилит, болки гърба, болки във врата, епикондилит, болки в рамото, периартрит. Синдром на хронична болка.
  • Лечение на нервната система: ишиас, дископатия, радикулит, лумбаго, дискова херния, плексит, невропатия, полиневропотия., стрес-главоболие.

Заповядайте, за да усетите ефекта сами!

Коментари: