За нас

Сити Спа Център „Дълголетие 2000“ е луксозен уелнес център от градски тип, който предлага комплексна услуга, свързана с грижата за здравето, красотата и добрата физическа форма. В изискана обстановка, съчетаваща стилен дизайн, висока функционалност и удобство, гостите имат възможност да се насладят на богата палитра от класически, източни и авторски масажи, спа терапии и ритуали.

Нашият Екип

За комфорта на гостите се грижи екип от висококвалифицирани терапевти- масажисти с множество дипломи от наши и чуждестранни школи.

Петя Генова Основател на центъра Петя Генова е с 20 годишен стаж по специалността. От 2006 г. е преподавател по класически масаж, акупресура, рефлексотерапия, апитерапия, уелнес апликации на тяло, шиатцу, антицелулитен масаж, вендузи. Стотиците дипломирали се курсисти практикуват изкуството на масажа върху своите многобройни доволни клиенти в козметични и СПА центрове, морски и планински курорти у нас и в страните от Европейския съюз . След завършване на обучението получават Държавно удостоверение за професионална квалификация към НАПОО – София
Лилия Петърчева Рехабилитатор Лилия Петърчева е бакалавър към медицински университет - Плевен по специалност медицинска рехабилитация и ерготерапия; комплементарни терапевтични методи: ароматерапия, звукотерапия и музикотерапия.
Даниела Николаева Масажист-терапевт Даниела Николаева е завършила 2017 г. преквалификация към НАПОО-София по професия Козметик и Масажист, СПА терапии: Антицелулитен масаж, Шиатцу, Апитерапия, Апликации с лечебни и козметични продукти

Повече Информация

Високата класа на предлаганите в спа центъра услуги се гарантира и чрез прецизно подбрана високотехнологична апаратура ,оборудване и първокласни козметични продукти от водещи световни производители. Интериорният дизайн е изцяло съобразен с нормативните изисквания за обособяване на пространствата, безопасност и функционалност.

Центърът разполага с хамам, солна стая, инфрачервена сауна, парна баня, единични и двойни масажни стаи, релакс зона,чакалня.На желаещите да се насладят на 5-звездно спа преживяване в пълно уединение Сити Спа Център предлага и индивидуално ползване на хамам, солна стая, сауна и парна баня.

Индивидуалният подход е нашият начин да покажем отношение към своите клиенти, да ги накараме да се почувстват специални, като откликнем на всяко тяхно желание и очаквания. За да удовлетворим различните им потребности с дължимата грижа и внимание, предлагаме стандартни и специално разработени индивидуални пакети, програми, подаръчни ваучери и ВИП карти.

Допълнително предимство на Сити Спа Център е неговото местоположение. Намира се в непосредствена близост до парк „Дружба“ на втори етаж в нова, престижна сграда, на 5 минути пеша от центъра на града, до ключови пътни артерии и голям безплатен паркинг. Предлага асансьор за трудно подвижни клиенти, безплатен интернет. Всичко това превръща спа центъра в желана и достъпна дестинация както за постоянните ни посетители, така и за гостите на града от страната и чужбина. Сити Спа Център „Дълголетие 2000“ може да бъде Вашето място за бягство от еднообразието и задъхания ритъм на градското ежедневие. Поглезете тялото си, събудете сетивата си!

Контакти

  • City SPA Center
    Дълголетие 2000
  • гр. Велико Търново
    ул. "Мармарлийска" № 35, ет. 2
    (Бивш район „Битака“)
  • Тел: 0888 84 05 20