СПА етикет

Молим нашите клиенти да спазват общоприетият етикет.

Центърът работи с предварително записване , за да се съобразим с удобните за Вас часове, услуги, предпочитания към терапевт. В случай на закъснение сме принудени да намалим или откажем записаната терапия. Ако Ви се налага да откажете и презапишете час, молим да го направите един ден предварително. Ако имате здравословно проблеми ни информирайте , за да можем да се съобразим и да Ви предложим най-подходящата терапия.

Въздържайте се преди терапия от обилна храна и енергезиращи напитки.

За да Ви осигурим максимален личен комфорт Ви предлагаме еднократно бельо , чехли и халати. Терапиите се извършват по бельо , открива се само участъка, който се обработва , останалата част от тялото остава покрита. Изискваме носенето на бельо.

Времетраенето на терапията започва с часа на записването и завършва с часа на напускане на Центъра. Цените са в български лева за един клиент. Допълнителните възнаграждения на СПА-терапевтите са изцяло по Ваше желание.

Клиенти под 18-годишна възраст посещават Центъра задължително с придружител.

За да поддържаме атмосфера на релакс и спокойствие Ви молим да изключвате мобилните си телефони или да провеждате разговори с тих и умерен тон.

Всички клиенти на CITY SPA CENTER “Дълголетие 2000“ спазват морални и етични норми. За неприемливи и неуместни се считат сексуално ориентирано, арогантно и агресивно поведение спрямо терапевтите и останалите клиенти.

Споделяйте предложения, идеи, забележки и похвали.Вашето мнение и обратна връзка като клиент е много важно за нас. Ако имате въпроси по отношение на терапията или изпитвате някакъв дискомфорт, не се притеснявайте да уведомите Вашия терапевт.

Като комплимент към нашите клиенти предлагаме топли и студени напитки.