Обучение - Козметика

Учебен център по козметика и масаж ”City SPA Centar Dalgoletie 2000” В. Търново организира и провежда професионален курс по Козметика.

Разберете Повече

Още за обучението по Козметика

В него преподават висококвалифицирани преподаватели с богат опит в обучението. Продължителността на основният курс е 4 седмици (теория и практика), в удобно време за курсистите. Обучението е предназначено за начинаещи в професията, които имат за цел да работят като козметици в козметични салони. За улеснение на учебния процес се предоставят учебни материали - помагала, които не се заплащат допълнително и остават за ползване от курсиста. Издаваме Лицензиран документ за професионална квалификация от НАПОО - София и сертификат, които дават право на завършилите да работят в страната и чужбина. Като допълнение всеки курсист има възможност да получи приложение Europass certificate, валиден за кандидатстване за работа във всички страни от Европейският съюз. Курсът е подходящ за ученици след 16 год. възраст, студенти, безработни, хора над 50 год. възраст и желаещи да работят нова професия. Подготовката се провежда в приятна и динамична учебна обстановка, използвайки съвременни методи, бизнес насоки и последни новости в козметичните процедури. Набляга се на практическите занимания, екипната и индивидуална работа съобразена с възможностите на всеки курсист.

Курс „Козметика“ – първо ниво – изучавате:

  • Поддържащи и лечебни процедури, според типа кожа
  • Съвременни СПА терапии за лице
  • Работа с апаратура
  • Козметични масажи
  • Боядисване вежди и мигли
  • Епилации на лице и тяло

Продължителност: един месец, всеки ден по 2 астр.часа / дневно (с акцентиране върху практичнатачаст)

Цена: 650 лв. (разсрочено плащане)

Обхваща цялостното обучение по професия Козметик според изискванията на МОН и Европейския съюз. След полагане на държавен изпит получавате удостоверение за част от професия по квалификация от НАПОО-София и Сертификат.

Курс „Козметика и Масаж“ – второ ниво – изучавате:

  • Програмата, включена в първо ниво
  • Обща професионална подготовка (здравословни и безоп. условия на труд; икономически знания; мотивация и комуникативни умения; работа в екип)
  • Отраслова професионална подготовка (чуждоезикова комуникация, счетоводство, фирмено право, психология; професионална етика)
  • Класически масаж – основни и спомагателни похвати, съчетан с акупресура и рефлексотерапия (с акцентиране върху практичната част)

Продължителност: два месеца, всеки ден по 2 астр.часа / дневно

Цена: 980 лв. (разсрочено плащане)

Обхваща цялостното обучение по професия Козметик – специалност Козметика и Масаж според изискванията на МОН и Европейския съюз. След полагане на държавен изпит получавате свидетелство за пълна професия по квалификация от НАПОО-София и Сертификат.

ВАЖНО: Поради променящите се цени, таксата за държавен изпит и документ се определя в началото на обучението с договор между двете страни.