Обучение - Масаж

Дълголетие 2000 е първия учебен център във Велико Търново, където от 2000 година предлагаме програми за курс на обучение по масаж, съобразени с всички държавни изисквания.

Разберете Повече

Още за обучението за масажисти

Издаваме Държавно удостоверение за Професионална квалификация по професия "Масажист" от НАПОО – София. С този документ имате право да работите като професионалист – масажист във всички СПА-центрове, салони за красота, хотели, круизни кораби и др., както в България, така и в страните от ЕС, Канада и САЩ.

Обучението се провежда в малки групи от двама до четирима човека, съобразено с индивидуалното внимание и подход към всеки един от Вас. Залата за обучение е просторна и комфортна, отговаряща на всички европейски изисквания. Курсовете се провеждат от квалифицирани и опитни преподаватели. Голяма част от учебните часове преминават в практика. Масажите се извършват върху наши професионални манекени – с цел регулиране на натиск, дълбочина, усет върху акупресурните точки. Нашата цел е да усвоите правилно учебният материал и да придобиете професионални практически навици и умения, които ще ви направят конкурентни специалисти, предпочитани от клиенти и работодатели. За тези от Вас, които ще започнат собствен бизнес, съдействаме със списък от необходими документи, идеи, съвети и препоръки за Ваше улеснение и успешен старт.

Организация на обучението: Обучението в присъствена форма се провежда в базата на центъра в гр. Велико Търново.
Видове курсове: Дневни
Вечерни
През седмицата
Съботно- неделни
Редовна форма
Задочна форма
Срок на обучението: Два месеца, включващи класически масаж и терапии, теоритични и практически занятия.
Организация на обучението: Понеделник - Петък по 4 уч.ч. дневно
Събота - Неделя по 8 уч.ч. дневно
Изпит (теория и практика): За курсисти на CitySpaCenter - безплатно
Други курсисти - 220лв. (изпит и сертификат)

I. Специализиран пакет – цена 690 лв. – 160 уч. часа

Включва класически масаж, акупресура, рефлексотерапия.

II. SPA Wellness therapy пакет – продължителност - една седмица, цена - 190 лв.

Антицелулитен масаж – изучавате: – Теория на антицелулитния масаж (видове, стадий, противопоказания, причини за появата на целулит). Практика – включва специфична последователност на похватите при дълбокотъканният, мануален масаж и последователност при работа с антицелулитните продукти (пилинги, серуми, кремове, масла, маски и финални,запечатващи гелове).

SPA Wellness терапии (хидратиращи, подмладяващи, възстановяващи) – изучават се всички етапи при процедурите с апликации: ексфолиране, нанасяне на маска според състоянието на кожата и предпочитанията на клиента, обвиване, масаж.

Шиа-цу – японска техника, въздействаща върху проблеми на опорно двигателния апарат. Натискът е с пръсти, палци, длани, лакти, колена. Възвръщане на баланса в меридианите и органите с цел тяхното самолечение
Масаж с мед и парафинова, лечебна терапия – при апитерапията (масаж с мед) изучавате лечение с натурален пчелен мед, противопоказания, показания, специфични похвати за изпомпване, точките по Х.Хед, според сегментите на прешлените на гръбначния стълб.При терапията с парафин изучавате показания и противопоказания, цел и въздействие, подготовка на продуктите, апликации, честота на процедурите в зависимост от заболяванията.

III. Опреснителни курсове за всички модули на обучение - 150лв.

За всички, които имат по-малко от 600 работни часа годишно или завършили курсове на обучение ,но не са практикували, предлагаме опреснителни курсове по класически масаж и допълнителни СПА-терапии.

Обучението е в рамките на една седмица,часовете са разпределени в удобно за курсистите време.

Забележки: 1. Обявените цени на курсовете за обучение включват: теория, практика, консумативи, изпит и диплом. Курсистите не заплащат никакви допълнителни суми.
2. Възможност за разсрочено плащане. За да запазите място в курса е необходимо да внесете 50% от таксата за обучение поне три дни преди началото на курса. Останалата сума е възможно на вноски до края на обучението.
3. Часовете за посещение се уточняват съобразно Вашето свободно време, средно по два астрономически часа всеки ден с цел постепенно и задълбочено усвояване без физическо и психическо претоварване на курсистите.
4. Възможност за индивидуално обучение
5. Курсовете НЕ са за чакръкчии и всякакви други незнайни терапевти и хора с психични заболявания.
6. Минимална възрастова граници – 18 години. Максимална – НЯМА.

Необходими документи за обучение и вписване в регистъра на НАПОО – София: 1. Заявление за обучение – попълва се на място в CITY SPA CENTER „Дълголетие 2000“
2. При разсрочено плащане – допълнително споразумение – попълва се на място
3. Ксерокопие от Диплом за завършено образование
4. Ксерокопие от Лична карта
5. Две актуални снимки (паспортен размер ) за досието.
6. Медицинска бележка за обучение по масаж (от личния Ви лекар)